Magazinul online (site-ul) www.AnyaFashionOutlet.ro este administrat de S.C. ANYA GLOBAL TRADING S.R.L., înregistrat in Oradea la Registrul Comertului cu nr. J5/R476/24.03.2015 si având Codul Unic de Înregistrare Fiscala: CUI 34276591, capital social 1000 lei.

Sediul social: Facliei, nr. 68 I, Oradea
Tel: 0733.797.917
E-mail: anyafashionoutlet@yahoo.ro

Condițiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpărarea produselor / serviciilor), de aceea vă rugăm să le citiți cu atenție.

Ne rezervam dreptul de a modifica aceste condiții, modificări ce vor deveni efective în momentul publicării lor pe site.
Continutul site-ului www.AnyaFashionOutlet.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe și alte date) este proprietate a S.C. ANYA GLOBAL TRADING S.R.L. și este protejat de Legea drepturilor de autor și de legea privind proprietatea intelectuală și industrială.

Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Client / Cumpărător. În calitate de utilizator aveți dreptul limitat, revocabil și non-exclusiv de a accesa și utiliza pe proprie răspundere și în interes personal sau necomercial conținutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrări a conținutului acestui site sau a oricărei părți sunt interzise.

Ne dăm interesul ca informațiile referitoare la produsele oferite în acest site să fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totuși posibilitatea apariției unor erori nu poate fi în totalitatea exclusă. În cazul apariției lor, vom încerca să eliminăm aceste inexactități cât mai curând posibil.

În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.

Costul final al tranzactiei va conține contravaloarea produselor comandate și costul de transport (15.00 lei). Plata se face la livrare.

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ți protecția vieții private, S.C. ANYA GLOBAL TRADING S.R.L., administratorul www.AnyaFashionOutlet.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de a efectua în
bune condiții facturarea și livrarea produselor comandate de dvs. pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing și publicitate.

Livrarea se efectuază doar prin curier rapid, în toate localitățile din România. Livrarea se face către adresa completată de dumneavoastră în formularul de comandă.

Comanda dumneavoastră va fi livrată, în general, în următoarea zi lucrătoare după expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit până la două zile lucrătoare, în funcție de zona geografică în care locuiți sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaborăm. Costul transportului este de 15.00 lei pentru orice localitate din România, indiferent de greutatea coletului.

Momentan, singura metodă de plată disponibilă, este plata ramburs a contravalorii coletului, la recepționarea acestuia de la curier.

RETURNARI SAU SCHIMBURI

Toate produsele comandate online se pot returna în maximum 10 zile de la primire. Produsul trebuie să nu aibă urme de folosință (zgârieturi, etc…) și va fi returnat în ambalajul original.

Adresa de retur: str. Facliei, nr. 68 I, Oradea, Jud. Bihor.
Returul se face prin anunțarea în prealabil prin mail pe anyafashionoutlet@yahoo.ro în care să specifice motivul returului, nr. de cont, titularul contului și banca la care este deschis contul. Returnarea banilor se va face in 30 zile lucrătoare. Costul transportului pentru returul produselor va fi suportat de către client.

pantofi-femei-outlet-anyafashion