Anya Fashion reprezintă un concept modern de magazin online care promovează firme renumite din lumea modei, printre care Cesare Paciotti. Suntem întotdeauna la curent cu tendințele impuse de branduri faimoase din capitala modei, achiziționând produse direct de la producători, astfel calitatea și autenticitatea lor sunt garantate.

Fie că sunteți rafinat din punct de vedere al modei, basic-chic sau sport casual, marca Cesare Paciotti oferă echilibrul perfect dintre calitate și preț. Ne asigurăm de fiecare dată, că la Anya Fashion OUTLET găsești întotdeauna ceea ce cauți, indiferent de stil sau de ocazie.

Echipa Anya Fashion OUTLET îți urează shopping plăcut!!!


Cesare Paciotti

Pantofii, curele, gențile de mână Cesare Paciotti sunt sinonime cu eleganța și calitatea. Producția de încălțâminte de lux ți accesorii este o tradiție de familie Paciotti datând din 1948.

Giuseppe și Cecillia Pacciotti, părinții lui Cesare, au fondat prima dată compania cu o linie clasică, manuală cu finisaje manuale pentru bărbați, linie produsă în fabrica lor din Civitanova Marche, Italia. Cesare a fost foarte mult influențat de devotamentul plin de pasiune al părinților săi ca au condus fabrica și au supravegheat fiecare detaliu.

Cesare Paciotti a urmat cursurile prestigiosului Colegiu DAMS din Bologna, unde și-a rafinat talentul său artistic. În 1980, Cesare Paciotti a moștenit afacerea de familie și a devenit CEO în timp ce sora sa, Paola, a luat sarcina de gestionare a operațiunilor.

Sursa de inspirație a lui Cesare, împreună cu stilul de management al Paola s-a dovedit a fi o colaborare excelentă. Ei au produs linia de bărbați Cesare Paciotti, care este foarte recunoscută pentru eleganță și calitate. În scurt timp Cesare Paciotti a început să fabrice încălțăminte pentru Gianni Versace, Romeo Gigli, Dolce & Gabbana and Roberto Cavalli.

Cesare a vrut să se adreseze și să satisfacă doamna sofisticată, doamna la modă, doamna care apreciază pantofii și accesorile de înaltă calitate, și care nu vor accepta nimic mai prejos. Pantofii, curelele, gentile de mana Cesare Paciotti, sunt recunoscute de branding semnatura pumnal. Pumnalul Paciotti simbolizează puterea și tradiția. De fapt, Cesare consideră că păstrarea tradițiilor este cheia succesului. Acest lucru este foarte evident în maiestria tuturor colecțiilor Cesare Paciotti.

anyafashionoutlet-cesarepaciotti-oradea